blandat

Veckan som gått...ja fasiken vad fort den gått. Hunnit med hälften av utvecklingssamtalen trots att det var min tidiga vecka. Mycket familjemys och lek, mestadels ute. I torsdags slutade jag och maken så lägligt att vi mötes utanför dagis och hämtade Liah ihop. Åkte vidare till stan för fika och lite klädshopping. Valborgsmässoafton bestod av två halvlekar. Första spenderades ute på landet medan pappaNiklas gjorde sin sista match i Hjik.tröjan. Sedan spenderades den andra halvleken hemma. I sällskap med moster Milla & Jocke. Gick till Hjulsbro för att titta på elden. Liah var helt tagen av lågorna. Dagen har inneburit städning. Storstädning av hela lyan. Det behövs med jämnamellanrum. Tråkigt men ett måste, visst är det skönt när det väl är gjort.

Har nu ett ämne/ en kategori för bloggen. Men avvaktar lite med det...
Tills dess håll till godo med tråkig småinfo och dålig uppdatering.





___________________________________________________________________________________

Liah & Nicke är iväg på fotboll. Jag tänkte baka men orkade inte, tänkte äve jobba lite. Men väskan ligger i bilen. Så kort & gott blev jag kvar vid datorn med hockey på tv.n i bakgrunden. Ska iofs snart börja med maten. Ikväll blir det lax & potatis. Härligt.

Hoppas er helg vart kanon
// Fru Gustafsson


Kommentarer
Postat av: Majja

Typiskt att du inte kom och tittade på fotbollen (juförsig kanske inte så intressant då din karl inte spelar längre :P) Men hade varit kul att träffa dig. Bad Liah att hälsa till dig (vet inte om den infon kom fram ;) hihii)

PUSS

2011-05-01 @ 21:42:24
URL: http://majjabajja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0